Stängselbyggande och planering

Giron Miljö AB Stängsel

Vill du ha ett passande stängsel till din industrifastighet? Eller ett staket till din fastighet? Vill du ha en fin bård till din trädgård eller ett insynsskydd? Vill du skydda din egendom från obehörig åtkomst? Då är du helt rätt hos oss. Vi planerar stängsel, ger dig råd och implementerar dem sedan åt dig. Vårt sortiment sträcker sig från enkla standardstängsel till komplexa, individuella stängsel. Vi sköter planeringen och samordningen. Allt du behöver göra är att tala om vad dina önskemål och idéer är så tar vi hand om resten. 

Ett industristängsel bör uppfylla olika krav: Det skyddar din företagslokal från obehörig åtkomst och kan även skydda dig från nyfikna ögon. Ett industristängsel ska vara hållbart och mycket stabilt. Vi erbjuder dig exakt sådana staket. Vi lägger gärna till ett grindsystem till ditt staket – manuellt eller elektriskt.

Trädgårdsstaket

Letar du efter ett modernt trädgårdsstaket? Vill du ha integritetsskydd? Eller bara för att säkra din egendom? Vi planerar ditt drömstaket och sköter den smidiga installationen. Du får ditt nya blickfång i trädgården. Det finns olika typer av trädgårdsstaket så som impregnerat trästaket, obehandlat trästaket, eller staket helt i metall. Vi ger dig gärna råd om detta. 

Viltstängsel

Vad skiljer Giron viltstängsel från andra viltstängsel?

Som en professionell stängselbyggare erbjuder Giron inte bara stabila och hållbara permanenta staket för alla typer av boskap. Samtidigt tar vi på oss uppförandet av hållbara och extremt robusta staket för att skydda mot vilda djur. Vi erbjuder ett prisvärt vridknutstängsel som är starkförzinkat för att tåla hårt klimat. Vi har viltstängselnät upp till 2,4 m högt. 

Våra viltstängselstolpar är alla gjorda av solida impregnerade trästolpar. Vi skaffar trådnätet från en viltskyddsstängselspecialist. Viltskyddsstängseln från denna tillverkare är gjorda av höghållfast, galvaniserat stål och erbjuder ett betydligt mer hållbart och robust alternativ till de konventionellt tillgängliga viltskyddsstängslen. Ett viltskyddsstängsel från Giron är lättskött och billigare än enskilda viltskyddsåtgärder, kan flexibelt anpassas till lokala förhållanden och har en avsevärd medellivslängd på 20 till 30 år.

Kontakta oss gärna.

Giron Miljö AB

Roger K. Olsson

Tel. 070 547 48 35

https://gironmiljo.se

#stängselbyggande #stängsel #industristängsel #stängselnät #stängselstolpar #trädgårdsstängsel #viltstängsel #viltstängselnät #stolpar #trästaket #metallstaket #områdesskydd #stängselmontering

Leave a Comment