Byggstängsel och Säkerhetsstängsel för Byggarbetsplatser

Giron Industri & Miljö AB Byggstängsel

Vårt tillfälliga och mobila byggarbetsplats staket är idealiskt för byggarbetsplatser, speciella evenemang och andra projekt.

Byggnadsarbeten som utförs i bostadsområden skiljer sig från det som utförs kommersiellt och då gäller andra regler om stängsel. I slutändan handlar det om en stängsellösning som skyddar din byggarbetsplats hela tiden och skyddar den på en mängd olika sätt. På Giron Miljö AB kan vi hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dig och din byggarbetsplats.

Dessa helgalvaniserade paneler är mest lämpade för lättare säkerhet där det är nödvändigt att hindra allmänheten från att komma in på platsen oavsiktligt eller på annat sätt. Vi har förnärvarande 1,7 kilometer byggstängsel på lager. Mått, höjd: 2 000 mm, bredd: 3 500 mm, vikt: 15kg/panel. Komplett byggstängsel, betongstöd, och fjärilar.

Begär offert för stängseluthyrning, montering, och underhåll.

Giron Miljö AB

070 547 48 35

Leave a Comment